Pozvánka na výstavu Ekologické zemědělství zodpovědná volba, Národní zemědělské muzeum v Praze
Protože to nejlepší vytvoří příroda sama! Dejte šanci produktům od ekologických farmářů, kteří přirozeně pečují o půdu, krajinu a hospodářská zvířata s maximální ohleduplností. Kupujte bio, pro naši budoucnost!
Dne 25. 9. 2021 proběhne akce Poznej svého farmáře – Biozelenina Velehrad. Těšíme se na Vás...
Hledáte ideální místo k odpočinku a rekreaci, kde se báječně odreagujete a nakoupíte skvělé bio dobroty? Podívejte se na další reportáž, která vás přenese na jednu z první bio farem – na farmu Košík. Přijďte se na farmu podívat na akci Poznej svého farmáře dne 18. 9. 2021. Čeká tu na vás široký bio sortiment, zvířátka a krásné prostředí!
Dne 18. 9. 2021 proběhne na biofarmě Košík v Tuchomi akce Poznej svého farmáře. Těšíme se na Vás :)
U Bošinových na Broumovsku, v nádherné chráněné krajinné oblasti, najdete snad všechna hospodářská zvířata v přirozeném prostředí. Podívejte se na naši reportáž a vyrazte třeba za malým nákupem nebo i na akci Poznej svého farmáře dne 11. 9. 2021. Uvidíte, že bio sortimentu je k mání opravdu celá řada.
Dne 4. 9. 2021 proběhne na farmě Kurkovy bedýnky v Černíkovicích akce Poznej svého farmáře. Těšíme se na Vás...
47. ročník veletrhu „Země živitelka“ proběhne v termínu od 26. do 31. srpna 2021 . Země živitelka je největší a nejvýznamnější agrosalon v České republice a na Slovensku. Těšíme se na Vás...
Hovězí karbanátek se sýrem, pečenou paprikou, salátem a zakysanou smetanou v opečené bulce? To rozhodně musíte vyzkoušet! Připravte si jedinečnou pochoutku stejně jako kuchař Hromas z kvalitních biopotravin. Uvidíte, že si tuhle super večeři zamiluje celá rodina i každá návštěva. Více v sekci Recepty.
Rádi byste letos potěšili své nejbližší neotřelým receptem a připravili večeři, na kterou se jen tak nezapomene? Nechte se inspirovat receptem na plněný flank steak s chimichurri omáčkou a křupavými bramborovými lupínky podle kuchaře Huga Hromase. Více v sekci Recepty.
Vepřová krkovička k letní grilovačce neodmyslitelně patří. Co takhle ji tentokrát navíc vyšperkovat salátkem z cibule a rozinek a k tomu připojit brambory v popelu? Zkuste další recept z tradičních bio surovin podle Huga Hromase! Více v sekci Recepty.
Úvodní díl šestidílné série krátkých videí nabízí pohled na české farmy, které se nebály jít ekologickou cestou bez umělých hnojiv a postřiků, a kde se zvířata skutečně pasou na zelené pastvině. Projekt vznikl jako součást tradiční informační kampaně Ministerstva zemědělství „Září – Měsíc biopotravin a ekologického zemědělství“.
V rámci šestidílné série krátkých videí nabízíme další pohled na české farmy, které se nebály jít ekologickou cestou bez umělých hnojiv a postřiků, a kde se zvířata skutečně pasou na zelené pastvině. Projekt vznikl jako součást tradiční informační kampaně Ministerstva zemědělství „Září – Měsíc biopotravin a ekologického zemědělství“.
V rámci šestidílné série krátkých videí nabízíme další pohled na české farmy, které se nebály jít ekologickou cestou bez umělých hnojiv a postřiků, a kde se zvířata skutečně pasou na zelené pastvině. Projekt vznikl jako součást tradiční informační kampaně Ministerstva zemědělství „Září – Měsíc biopotravin a ekologického zemědělství“.
V rámci šestidílné série krátkých videí nabízíme další pohled na české farmy, které se nebály jít ekologickou cestou bez umělých hnojiv a postřiků, a kde se zvířata skutečně pasou na zelené pastvině. Projekt vznikl jako součást tradiční informační kampaně Ministerstva zemědělství „Září – Měsíc biopotravin a ekologického zemědělství“.
V rámci šestidílné série krátkých videí nabízíme další pohled na české farmy, které se nebály jít ekologickou cestou bez umělých hnojiv a postřiků, a kde se zvířata skutečně pasou na zelené pastvině. Projekt vznikl jako součást tradiční informační kampaně Ministerstva zemědělství „Září – Měsíc biopotravin a ekologického zemědělství“.
V rámci šestidílné série krátkých videí nabízíme další pohled na české farmy, které se nebály jít ekologickou cestou bez umělých hnojiv a postřiků, a kde se zvířata skutečně pasou na zelené pastvině. Projekt vznikl jako součást tradiční informační kampaně Ministerstva zemědělství „Září – Měsíc biopotravin a ekologického zemědělství“.